DAMAE (aka FRAGMA)

"Toca`s Miracle", "You Are Alive", "Everytime You Need Me",

Damae keikat

DAMAE KEIKKAMYYNTI

Damae Keikat Suomessa myy sanna@retroartistit.fi

  Retroartistit

DAMAE (aka FRAGMA)

Damae on kansainvälisesti tunnettu laulaja, esiintyjä, lauluntekijä, DJ ja juontaja Saksasta. Maailmanlaajuisesti yli Viisi miljoonaa myytyä levyä ja Multi Gold -myynti-albumeja ei  ihme, että Damae on ollut kiireinen.

Kun hittituottaja Gottfried Engels (Tiger Records) pyysi häntä olemaan  FRAGMA-projektinsa laulaja, siitä tuli uskomaton matka. Heidän ensimmäisestä yhteisestä singlestä tuli  kansainvälinen läpimurto, joka saavutti TOP 4 Yhdistyneen kuningaskunnan listoilla, mikä on varsin merkittävä saksalaiselle laulajalle. Jäljempänä seurasivat albumit, yksittäiset julkaisut, useita videoleikkeitä ja maailmanlaajuisia kiertueita. Sijat Top 1, 2, 3 ja 4  Iso-Britannian listoilla herätti yhtyeen valtavan menestyksen.

Damae esiintyi eräissä suurimmissa musiikkitapahtumissa, mukaan lukien "Party In The Park" Iso-Britanniassa ja "Northern Lights Festival", ja aloitti maailmanlaajuisen kiertueen, joka ulottui Skandinavian, Brasilian, Australian, Venäjän, USA: n ja Euroopan yli. kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Pacha & Space Ibizassa.

Fragman rinnalla Damaella oli oma Dance Music -näyttely ONYX: ssä, jota kutsutaan Dance Districtiksi, jossa Damae esitteli ja haastatteli monia valtavia tähtiä alalla. Vieraiden joukossa oli supertähtiä kuten  Star DJ,  Tiesto, Paul van Dyk, Mousse T ja lista jatkuu.

 

Damae kutsuttiin artistiksi ja lauluntekijäksi Euroviisu laulujen tekoon Alankomaihin ja Andalusiaan. (Eurovision laulukilpailu on maailman suurin musiikkitapahtuma ja saavuttaa yli 250 miljoonaa katsojaa televisiossa.)

Olipa studiossa, lavalla, televisiossa, haastatteluissa tai autogrammien aikana, Damae antaa hänelle kaiken kaikkiaan. Hänen fanit tuntevat hänen sydämellisen omistautumisensa ja rakastavan häntä. Hänen huolellisuutensa, taisteluhengen, joustavuutensa, monipuolisuuden ja vertaansa vailla olevan halu kokeilla uusia asioita ja seurata epätavallisia polkuja yhdistettynä positiiviseen asenteeseen elämäänsä hänestä tuli monien naisten laulajien menestyksen ja johdonmukaisuuden symboli. musiikkiteollisuus.