MODERN TALKING RELOADED

"You’re My Heart, You’re My Soul", "Brother Louie", "Cheri, Cheri Lady", "You Are Not Alone"

Modern-Talking-reloaded-keikat

MODERN TALKING RELOADED KEIKKAMYYNTI

MTR Keikat Suomessa myy sanna@retroartistit.fi

ysariartistit tapahtumiin  Retroartistit

MODERN TALKING

Modern Talking oli vuonna 1984 perustettu Saksalainen synthpop-musiikkia ja myöhemmin eurodancea esittänyt duo, joka koostui kitaristi-säveltäjä-sanoittaja Dieter Bohlenista ja laulaja Thomas Andersista. Yhtye toimi vuosina 1984–1987 ja 1998–2003.

Modern Talkingin ensimmäinen single oli ”You're My Heart, You're My Soul” (1984), josta tuli maailmanlaajuinen hitti. Se saavutti ensimmäisen sijan 35 maan myyntilistoilla, nousi Euroopan listan kärkeen ja pysyi puoli vuotta Saksan top-listassa. Modern Talkingin listahitit, kulta- ja platinatlevyt seurasivat toinen toistaan, kunnes vuonna 1987 yhtye hajosi keskinäisiin erimielisyyksiin. Tätä ennen yhtye ehti kuitenkin julkaista kuusi albumia ja myydä noin 60 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Yhtye perustettiin uudelleen vuonna 1998 ja lopettivat vuonna 2003.

MODERN TALKING RELOADED

Modern Talking Reloaded jatkaa alkuperäisen Saksalaisduon uraa. Modern Talking reloaden on kiertänyt keikoilla ympäri maailmaa jo 25 vuotta! MTR kiertää Etelä-Amerikassa, Venäjällä, Euroopassa. Modern Talking Reloaded on Suomen eniten keikkaileva ulkomainen bändi!

Modern Talking Rld Youtube